Partners & Goede doelen

In samenwerking met onze partners bieden wij u de mogelijkheid om een goed doel te steunen.

U heeft de mogelijkheid om een aanvulling op uw pakket te kiezen. Deze aanvullende pakketten bevatten automatisch een donatie.

Een geschenk, een boodschap en donatie in één.

No Waste pakket

In samenwerking met de Voedselbanken kunnen we echt het verschil maken. Armoede ondersteunen in de kerstperiode is toch wel de ultieme kerstgedachte. De afgelopen jaren hebben we al meerde acties opgezet met de Voedselbank(en) en als we ergens respect voor hebben gekregen is het (los van de gezinnen die ze voeden) hoe professioneel deze organisatie draait. Daar zou menig bedrijf een voorbeeld aan kunnen nemen.

Per besteld No Waste pakket doneren wij € 15,- aan de Voedselbanken.

Lees meer
Afbeelding van Voedselverspilling
Stichting Gezonde Kinderen

Het Fruitpakket

In samenwerking met de Stichting Gezonde Kinderen hebben wij een fruitpakket samengesteld wat bestaat uit circa 5 kilo vers fruit wat buiten de koeling een week houdbaar is. Dit staat gelijk aan 50 porties fruit á 100 gram. Dit is genoeg fruit om met een gezin van twee volwassenen en twee kinderen een week lang 2 stuks fruit te consumeren.

Per besteld Fruitpakket doneren wij € 10,- aan de stichting gezonde kinderen.

Afbeelding van Fruitpakket
EuroParcs Charity Foundation

Even lekker weg

In samenwerking met Europarcs en Droomparken bieden wij u de mogelijkheid om uw medewerkers even te laten ontspannen met hun gezin. Tegen een gereduceerd tarief kan uw medewerker boeken op één van de 33 parken in Nederland. U kan kiezen uit: één nachtje weg, een weekend of midweek in het jaar 2021.

Niet alleen uw medewerkers verdienen een uitje maar kinderen die getroffen zijn door kanker. Daarom doneren wij per boeking € 10,- aan de EuroParcs Charity Foundation.

Afbeelding van Kanjer Kasteel EuroParcs Charity Foundation
Stichting Grensverleggende Talenten

Zorg op maat

In samenwerking met Hert Bier hebben wij de speciale edition 'Vrij Leven' extra speciaal gemaakt. Per kratje van 6 gaat er € 5 naar de Stichting Grensverleggende Talenten.

Stichting Grensverleggende Talenten biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Afbeelding van Hert Bier en Stichting Grensverleggende Talenten
The Gym Foundation

Kinderhulpprojecten in het Zuid-Afrika

In samenwerking met The Gym Apeldoorn bieden wij u de mogelijkheid om uw medewerkers het nieuwe jaar sportief te laten beginnen. Per 'The Gym kerstpakket' gaat er 5, 10 of 15 euro naar The Gym Foundation.

Bij sport ga je tot het uiterste en dat is ook het streven van The Gym Foundation. The Gym Foundation komt daarom niet alleen nationaal in actie, ook buiten de landsgrenzen. Zo zijn ze betrokken bij een kinderhulpprojecten in het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn.

Afbeelding van The Gym in Rwanda
Gifty

Cadeaukaart naar keuze

Wat geef je medewerkers in verschillende lagen werkzaam zijn in uw bedrijf? De cadeaukaart van Gifty biedt de oplossing. Eén kaart die ingewisseld kan worden voor 7.000 verschillende kaarten. Vaak lokaal georiënteerd en met een enorme diversiteit aan bedrijven. Hiermee steunt u niet alleen de lokale ondernemer maar geeft u de medewerkers de mogelijkheid om zelf te kiezen wat zij het liefste van u ontvangen.

Champ

Sport Cadeau

De nationale sport cadeaukaart voor iedereen. De kerst periode is ook de periode waarin we met z’n allen meer en minder gezond consumeren. Aansluiten oud en nieuw met goede voornemens. Als werkgever is er u veel aan gelegen om uw medewerkers te laten bewegen. Immers sportende medewerkers zijn gezonder en minder vaak ziek. Via de cadeaukaart van Champ

Partners