Missie 538

Steun onze actie en ontvang of geef een No Waste pakket en doneer automatisch € 10,- per pakket aan de Voedselbank.

Bestel eenvoudig een No Waste pakket en deze sturen we naar jou of naar een van jouw geliefden op.

Nu we mekaar moeilijk kunnen zien is dit pakket ideaal om toch van je te laten horen en vrienden, familie of personeel een geschenk te geven.

We bezorgen het gekozen pakket aan huis of op locatie en indien gewenst met een kaart voorzien van jouw persoonlijke boodschap.In dit verrassingspakket zitten producten die korter op de houdbaarheidsdatum zitten of een drukfout op de verpakking bevatten en zodoende regulier niet meer aangeboden worden. De producten zijn echter nog kwalitatief uitstekend te consumeren in de kerstperiode en worden zoveel mogelijk geleverd via lokale leveranciers. Het kerstpakket kost 30 euro, waarvan 10 euro rechtstreeks aan de Voedselbank wordt gedoneerd, net als de producten die uiteindelijk niet in de kerstpakketten belanden. 

Als bijzondere toevoeging aan dit pakket, stellen wij in samenwerking met uitgeverij Keff & Dessing van Floortje Dessing, het boek ‘Eerlijk eten’ tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, omdat ook zij pleiten voor een zuinigere maatschappij met minder voedselverspilling. Dit boek staat boordevol heerlijke, gezonde Fairtrade recepten. Het pakket met het boek 'Eerlijk eten' kost 45 euro, waarvan 15 euro aan de Voedselbank wordt gedoneerd.

Afbeelding van Voedselverspilling Afbeelding van Voedselverspilling Afbeelding van Missie 538
Afbeelding van Missie 538
Afbeelding van Missie 538
Afbeelding van Missie 538
Afbeelding van Missie 538
Afbeelding van Missie 538